IMPLIQUEU-VOS EN EL PROJECTE

La vostra generositat empressada amb una aportació mensual per l'import que vosaltres trieu.

Les aportacions mensuals ens són de gran ajuda, vosaltres en trieu la quantitat i a part d’aportar-vos un benefici fiscal en la Declaració de la Renda, són una mostra plausible del vostre compromís amb la llengua i la cultura araneses.

Cap dels docents ni voluntaris del projecte són remunerats, la quantitat que aporteu va íntegrament al sosteniment del projecte.

Trieu del desplegable l’import mensual que preferiu:

Payment details
Setup fee  
Subscription plan  
Coupon discount (%s)  
VAT (0%)  
Total  

 

FEU UN DONATIU PUNTUAL

Si voleu, podeu col·laborar per mitjà d'una aportació puntual.

Si per les vostres possibilitats preferiu realitzar una aportació puntual, podeu triar l’import que considereu.

Gràcies a les vostres aportacions podem seguir desenvolupant la tasca d’ensenyar, promocionar i divulgar l’occità-aranès.

Teclegeu l’import que preferiu:

Sabíeu que...

L’Institut Aranés és una entitat sense ànim de lucre, reconeguda des del 2001 i que realitza un bon nombre de projectes a favor de la llengua, cultura i tradicions de l’Aran?

Des de l'Institut Aranés promovem diversos projectes sobre l'aranès:

Què fem?

Eth Club Aranés

Plataforma tutoritzada per l'autoaprenentatge de l'aranès.

Eth Club Aranés

Projecte per promoure l'aprenentatge de l'occità-aranès per mitjà d'una plataforma en línia i tutoritzada. Actualment és possible aprendre els nivells A1, A2 i B1-B2 del Marc Europeu Comú de Referència (MECR).Els cursos són gratuïts i amb el seguiment personalitzat d'un tutor.

Volontaris pera Lengua

Parelles lingüístiques per practicar l'aranès.

Volontaris pera Lengua

Els Volontaris pera Lengua (VxL) és una iniciativa per crear parelles lingüístiques entre aprenents de l'aranès i natius.L'objectiu és els aprenents puguin practicar 10 hores trobant-se presencial, o virtualment, amb un natiu per a perdre la por i millorar l'expressió oral.

Servici de Supòrt Lingüistic

Resolució de dubtes i consultes relacionades amb l'aranès.

Servici de Supòrt Lingüistic

Es tracta d'un servei destinat a resoldre dubtes de vocabulari, ortografia i gramàtica de l'occità-aranès.Per mitjà d'un portal es poden enviar dubtes i un equip de tècnics emet una resposta en un termini breu amb la resposta a la consulta, de forma gratuïta, sobre qualsevol temàtica i professional.

Aran a casa teva

Assistència virtual a xerrades, col·loquis i esdeveniments en aranès.

Aran a casa teva

Aquesta iniciativa permet assistir a xerrades, col·loquis, concerts i altres esdeveniments que tenen lloc a l'Aran - i en aranès -, de forma gratuïta i des de casa teva.Accedint a unes sales virtuals, es pot veure i participar, en els esdeveniments per mitjà d'streaming, de forma fàcil i ràpida.

Gràcies per les vostres aportacions.