Quan a l'Institut Aranés

Qui som?

L’Institut Aranés és una entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu d’oferir classes gratuïtes i tutoritzades d’occità-aranès amb el suport de nombrosos voluntaris.

A través de la plataforma anomenada Club Aranés, es posen a disposició unitats de teoria i pràctica amb materials propis i d’altres adaptats a fi de facilitar l’aprenentatge d’una manera guiada, amena i en un entorn social i participatiu. El tutor assignat en un inici realitza el seguiment de l’evolució dels alumnes mantenint un diàleg constant al llarg de tot el curs.

Per què l'Institut Aranés?

Comprensió oral

Aprèn a entendre correctament la llengua per mitjà de textos i paraules parlades.

Exercicis interactius

Centenars d’exercicis interactius per a practicar i consolidar els coneixements.

Comprensió escrita

Familiaritza’t amb lectures adaptades i seleccionades al teu nivell.

Al teu propi ritme

Avança al teu propi ritme des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Tutories continuades

El tutor assignat farà el seguiment en tot moment, estant en contacte permament amb tu.

Recursos interactius

Posem a la teva disposició eines innovadores per a facilitar l’aprenentatge.

Fes nous amics/gues

Perquè estaràs acompanyat d’altres alumnes amb qui podràs interactuar.

Certificat

Si assoleixes els objectius del curs t’emetem un certificat oficial amb validació electrònica.

Professorat nadiu

Coneixedors de les varietats i peculiaritats locals de l’occità-aranès a la Val.

Privat i segur

Les teves dades i expedient es troben emmagatzemat en un entorn segur i confidencial.

Aula multimèdia

Més de 100 materials audiovisuals classificats per aprofundir en l’aprenentatge.

En constant actualització

Treballem cada dia per a afegir i millorar els continguts en tots els nivells.

Un projecte social i sense ànim de lucre

Més de 300 alumnes estudien amb nosaltres

Comença ara a estudiar aranès!

Tria el meu nivell!
Acabi de fenir eth cors d’aranés de nivèu A. Encara que ja coneishia un shinhau era lengua aranesa, gràcies adaguest cors è melhorat fòrça. Ara sò capaç non solaments d’escríuer en aranés mès de parlar un shinhau en aranés. Ath delà, coma ei un cors online se pòt hèr coma tu vòs, per exemple pòdes detier-te enes unitats mès malaisides e anar mès rapid enes unitats mès faciles. S’as bèth dobte, tostemp pòdes preguntar ath tutor qu’en mèn cas m’a arresponut fòrça rapid e m’a esclarit totes es qüestions qu’auia. Eth cors a ua grana varietat de recorsi entà trabalhar coma vidèos, audios, e fòrça exercicis de gramatica. Ei un cors fòrça complèt, qu’ei fòrça plan organizat.
- Arrate López de Aberasturi
Avui he acabat aquest nivell, fàcil-fàcil no l’he trobat, però la veritat és que ha estat còmode seguir-lo, i el Marc m’ha anat “marejant” durant tot el curs per a fer-me’l més amè i no perdre el ritme. No hi ha hagut interacció amb altres estudiants del curs, però el fet de tenir un tutor que segueix tot el que fas, t’anima i et recomana allò que cal corregir no té preu. Ara a començar amb el següent nivell!
- Carles Gimferrer
Quan un pensa en fer un curs a distància tendeix a pensar que serà un pal. Durant el curs he rebut diversos missatges del tutor interessant-se per si tenia dubtes, i enviant-me suggeriments per millorar determinats aspectes que creia no tenia prou clars. La teoria està molt ben estructurada, destacant els aspectes més importants. Els exercicis estan clars i permeten diferents respostes correctes. El curs m’ha encantat, i seguiré fent els següents així que estiguin disponibles. Dóna gust poder aprendre una llengua amb un tracta tan proper i personalitzat! I a més, que sigui gratuït! Felicitats!
- Josep M. Rodés